Hallo kinderen van Zwijndrecht.

Voor Koningsdag hebben wij een leuk speelpakket samengesteld voor jullie met o.a. stoepkrijt,bellenblaas,springtouw,kleurplaat en nog veel meer.

Door op onderstaand mailadres te drukken kan je je aanmelden voor het speelpakket, vermeld wel even je naam hierbij en vraag ook even toestemming aan een van je ouders of voogd.

Aanmelden voor het speelpakket kan tot en met 24 april en op = op dus wees er snel bij.

ER ZIJN HELAAS GEEN SPEELPAKKETTEN MEER TE RESERVEREN HET MAXIMAAL AANTAL IS BEREIKT, HIERVOOR UW BEGRIP.

Op 25 of 26 april zal je van ons een mail ontvangen waar je het speelpakket op 27 april Koningsdag kan ophalen en hoe laat je verwacht word.

Als je de kleurplaat die in het speelpakket zit netjes inkleurd en hiervan een foto naar de email van koningsfeesten zwijndrecht stuurt of de kleurplaat in de brievenbus doet op het volgende adres: burgemeester de Bruinelaan 38 maak je kans om een leuke prijs te winnen. Er zijn 3 leeftijdscategorieen , namelijk t/m 4 jaar, 5t/m 7 jaar en 8 jaar t/m 12 jaar. Vergeet niet te vermelden waar we jouw eventueel gewonnen prijs kunnen bezorgen.

Bekendmaking winnaars zal plaats vinden op 5 mei 2021.

Je kan via onderstaande link de kleurplaat ook downloaden, en op de pagina familiequiz en meer staat nog meer leuks om te downloaden.